,,Lassan, fokozatosan meg fogod tanulni lecsendesíteni magad, és azután megosztod a békét a világgal.”

Om Suryaya Namaha

A stúdió alapítója: Tóth Boglárka 

(magyar-francia szakos tanár, hatha jógaoktató, gyermekjóga oktató, hangmasszőr, abhyanga (ayurvéda) masszőr, jógaéletmód-mentor) 

Szerencsés embernek (szanszkritul: "bhagavati") tartom magam, hisz a védikus írások szerint szerencsés az, aki életében találkozik a lelki tanítómesterével, és felismeri őt. Hálás lehetek a sorsnak, hisz megismerhettem csodás tanítóimat, és az emberfeletti kisugárzásuk hatására és tanításaik által igyekszem fejlődni ebben a földi életemben. 

Az első pillanattól kezdve, ahogy a jógával találkoztam, a Napüdvözlet gyakorlatsor volt az, ami a legmélyebben megérintett. Hisz szavak nélkül benne van minden, ami az élet körforgásában körbevesz bennünket. "Az áramlás folyamata, ahogy haladunk egyik gyakorlatból a másikba, megmutatja, hogy képesek vagyunk a változásra és a változtatásra. Mindig van egy következő helyzet, nem kell megállni, nem kell visszafordulni, hiszen a lépések követik egymást. Szembenézünk dolgokkal, és van, hogy meghajlunk előttük, önként, vagy kényszer által. Földre kerülünk és látjuk a világot egy más perspektívából. Aztán erőt vehetünk... feltápászkodhatunk, harcosként hirdetve a bennünk szunnyadó erő ébredését, s majd már alázattal fejet hajtva a magasabb erők előtt, akik olykor másképp irányítanak, mint azt szeretnénk, végül erősen és stabilan állunk életünk terében. Folytonosságra tanít, amely az egyetlen állandóság a létezésben."

Ezen a folytonos úton igyekszem türelemmel járni, és megérteni, hogy a változás valójában sosem a külső világban, hanem magamban zajlik. Ahogy Ghandi is tanította: "magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban!". Az ember tanulása sosem ér véget, és minden nap áldás, amikor valamilyen útmutatás révén közelebb kerülhetek a belső Önvalómhoz, az isteni egységhez. 

Sok humorral és önvizsgálattal próbálom szemlélni a bukdácsolásaimat, és egy szívemhez közel álló Tagore idézettel igyekszem a tőlem telhető "legtökéletesebb módon" :) szolgálni a hozzám forduló embereket: "Aludtam, és azt álmodtam, hogy az élet: öröm. Felébredtem, és láttam, hogy az élet: szolgálat. Cselekedtem, és lám - a szolgálat: öröm.


"Nem szükséges tökéletesnek lennünk ahhoz, hogy másokat inspiráljunk. Hagyd hogy másokat az inspiráljon, ahogy a tökéletlenséged kezeled." (Szvámi Véda)A stúdió: Napüdvözlet Jógastúdió

Szeretettel, békével és harmóniával vár a Napüdvözlet Jógastúdió. Az 50m2-es jógaterem napfényes, panorámás, légkondícionált, igényesen felszerelt és relaxációs sarokkal berendezett. 

(Ezen kívül  kiskonyha, tea- és kávéfőzési lehetőség, ételmelegítés, hűtő.)


Jógastúdió Képgaléria

Videó a stúdióban tartott hangmasszázs tanfolyamról ITT: